Markiziolet

Indien we met hoge ramen te maken hebben ligt de keuze voor een markiziolet voor de hand. Het scherm kan dan eerst een stuk verticaal naar beneden zakken en dan pas uitscharnieren.

 

Voordeel is, dat de uitval mooi compact is en dus ook de windstabielheid behouden blijft. Een goede markiziolet zal ook in deze uitvalarm een goede veer hebben. Bovendien kan een markiziolet met screendoek of zonweringsdoek worden uitgevoerd.

 

Meestal wordt markiziolet in projecten op het raam gemonteerd, dit is mooier voor het aangezicht maar echter niet juist. Een goed gemonteerde markiziolet hoort eigenlijk aan beide zijden van het raam over te steken. Een uitvalzonwering hoort normaalgesproken aan beide zijden van het raam over te steken.

 

Op een goede manier zonweren is niet goedkoop.

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Informatie

Meestal wordt dit systeem in projecten op het raam gemonteerd, dit is mooier voor het aangezicht maar echter niet juist. Een goed gemonteerd uitvalscherm hoort eigenlijk aan beide zijden van het raam over te steken. Een uitvalzonwering hoort normaalgesproken aan beide zijden van het raam over te steken. Bij een standaard raam is dit aan beide zijden 60 cm. Dit is niet altijd mogelijk en ook niet echt mooi om te zien. Op het moment dat het niet op die manier gemonteerd wordt omdat de kosten anders hoger liggen is dit onjuist. Op een goede manier zonweren is niet goedkoop.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Bekijk onze merken