Onderliggende serre zonwering

WOAA011107_WZ_72

Onderliggende serre zonwering

Er is maar weinig zonneschijn nodig om de temperatuur flink te laten oplopen in uw veranda of serre. Serrezonwering biedt de lossing om dan alsnog volop te kunnen genieten van uw serre. De warmte zal worden buiten gehouden door het doek en het zonlicht dat nog door het doekt schijnt zorgt voor aangenaam zicht om heerlijk in te kunnen leven. Dit systeem kan ook onder een pergola gemonteerd worden om te gebruiken als overkapping op het terras.

Systeem

Het woord zegt het al, de zonwering wordt onder het glas of polycarbonaat gemonteerd. Het liefst plaatsen we dit bij een overkapping met de draagbalken boven de glaslijn zodat we direct onder de glaslijn kunnen monteren en dus zo min mogelijk plaats verliezen.

Doordat de onderliggende serre zonwering droog onder het dak wordt geplaatst, heeft de zonwering nooit last van wind of regen. Automatische sturing is dus niet nodig. Ook hoeft op deze manier de spankracht van het doek maar minimaal te zijn. Vaak wordt het doek gedragen door spandraden of is voorzien van een rits systeem.