Terraszonwering

Pergo Tex II

Bent u op zoek naar zonwering voor uw terras, dan heeft u de keuze uit verschillende producten. Op onze website informeren wij u zo goed mogelijk, zodat de juiste keuze voor u makkelijker wordt en u binnenkort volop kunt gaan genieten van de nieuwe terraszonwering.

Voor verdere vragen verwijzen wij u graag naar het voor u dichtsbijzijnste verkooppunt. Voor al uw vragen kunt u terecht bij de specialist.

 

Optimaal genieten van uw terras met een knikarmscherm

Zowel binnen als buiten een heerlijke schaduw plek creëeren? Een knikarmscherm is hier al jaren populair om. Buiten dat dit scherm zeer effectief is in gebruik, is het scherm ook in verschillende vormen beschikbaar voor het beste resultaat. Met een knikarmscherm geniet u nog meer van uw tuin. Doordat het knikarmscherm schaduw creëert hoeft u niet in het directe zonlicht te zitten. Ook zorgt het scherm ervoor dat er minder direct zonlicht bij u binnen schijnt waardoor dit binnenshuis ook een aantal graden zal schelen.

 

Markiezen

Markiezen zijn ook een veelvoorkomende vorm van zonwering. Bij veel winkels zijn ze al te zien maar deze vorm van zonwering is ook een prachtige accesoire voor uw woning. Een groot voordelen aan markiezen, is de gesloten zijkanten. Dit is handig ter bescherming van zowel de zon als regen. Op deze manier wordt namelijk ook de zijkant geweerd

 

Pergola

Een draagcontructie die een doek ondersteund noemen we een pergoka. Bij veel horecazaken wordt deze vorm van zonwering gebruikt om het terras te overdekken. Neemt u een pergola met pvc-doek dan is deze steer stabiele zonwering optie ook nog eens waterdicht. Buiten een pvc-doek heeft u ook de optie om te kiezen voor een acryl-doek.

 

Serrezonwering

Het hele jaar door kunt u genieten van uw serre. Al kan de zon er in de zomer wel voor zorgen dat het zeer warm wordt in uw serre. Om de temperatuur in de zomer maanden wat aangenamer te houden in uw serre, kunt u kiezen voor serrezonwering. Verschillende varianten van deze vorm van zonwering vindt u op onze website. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de zonwering aan de binnenzijde van het dak te plaatsen of voor een bovenliggende zonwering.