Voorzet buitenjaloezieen

opbouw-rolluik.jpeg

Buitenjaloezieën zag je verheen eigenlijk alleen maar bij kantoren en bedrijfspanden. Deze panden zijn vaak voorzien van een koof die zeer geschrikt is voor het optrekken van een grote jaloezie partij. De trend van tegenwoordig is om deze systemen toe te passen bij de particuliere woonsector. Echter zijn deze woningen op voorhand niet geschikt gemaakt om het grote buitenjaloeziepakket te integreren in de gevel. Voor deze realisatie zijn nette kasten nodig. Deze kasten kunnen we in twee opties onderscheiden. Zo vindt de een het heel belangrijk dat de hoogte van de kast goed is, waarbij de buitenjaloezieën gerust wat naar voor mogen steken. De ander vindt niet te ver uitsteken belachrijker en kijk niet zo nauw naar de hoogte.

Modellen

Voor bij de kast opties hebben we een oplossing die de ROMA Raffstore of de ROMA Modulo heet. De Duitse fabrikant ROMA is marktleider als het gaat om innovatieve producten op maat. Buiten Raffstore en Modulo hebben we als derde nog Alustore. Dit is meer een projektuitvoering van een buitenjaloezien, maar toch nog met heel wat onderscheidende technieken t.o.v. merken als Luxaflex, Warema, Schellekens & Schellekens, Harol, Alukon, Delta, Mado en GrieserGrieser is zeer zeker een waardige collega van ROMA. Alle andere merken zullen vaker op prijs aardig presteren, dan dat ze op gebied van kwaliteit een vuist kunnen maken of een meerwaarde hebben.

Waarom buitenjaloezieën?

Wij van ROMA zijn er van overtuigd, dat de buitenjaloezie in hoog tempo de harten van onze klandizie nog vaker gaat veroveren. Onze grootste stijder in het leverprogramma is niet voor niks de buitenjaloezie. Met onze halve eeuw ervaring, zijn wij dus zeker geen nieuwkomer in de markt.

De eind gebruiker hoop vaak op een alleskunner bij het aanschaffen van een product. Screens en rolluiken zijn hier in beperkt. Waar de ene een aardige zonwering is, is de ander een prima afsluiter. Buitenjaloezieën kunnen de zon beter weren en zijn ook niet slecht in afsluiten. Waar de opkomende en ondergaande zon bij screens nog wel eens een probleem kan zijn, kunnen Buitenjaloezieën deze perfect weren.

Meer weten over

opbouw buitenjaloezieën