Roma Trendo - schuin rolluik

Trendo maakt nog een beetje minder goed donker, daar de lamellen onder een schuine hoek in de geleider staan. TRENDO.XP / TRENDO.P Schuine venstervormen en beglazingen tot onder het dak zijn de trend. Maar de meest grote en dure glasoppervlakken aan de zuid- of zuidwest zijde van het huis worden in de regel niet of  onvoldoende beschermd.

 

Hier biedt TRENDO de ideale oplossing. Een ander voordeel van de TRENDO is: De rolluiken laten zich probleemloos met een ander rolluik in combinatie verbinden.

Uitvoeringen schuine rolluiken

TRENDO wordt met een aluminium-rolluikpantser geleverd en beschikt standaard over een comfortabele motoraandrijving. Bij bediening per funky-draadloze besturing beschikt de elektronisch geregelde motor over een aanvriesbeveiliging ter bescherming van het rolluik in de winter.

 

Het Trendo rolluik is zowel in de .P als .XP uitvoering leverbaar, dit betekent dat er extra mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Solar aandrijving (zonne-energie) of wanneer een Trendo rolluik wordt gecombineerd met een recht element dat er een extra screen of instectenhor mogelijk is. Het rolluikpanter is op dit moment alleen leverbaar met een rolgevormd 37mm lamel zonder lichtspleetjes.

Rolluiken Trendo in combinatie met een rechtrolluik
Roma trendo 3
Roma trendo

Bouwvormen schuine rolluiken

Trendo rolluiken kennen verschillende bouwvormen. Een Trendo kan gecombineerd worden met recht element. De schuine hoek kan maximaal 45° bedragen. Net als bij alle andere geëxtrudeerde rolluiken van ROMA is het schuine rolluik (Trendo) ook standaard leverbaar in meer dan duizend kleuren.

 

De schuine rolluiken zijn vervaardigd van dikwandig extrusie materiaal (Kast, geleiders, onderlijst en vensterbank), wat zal worden gecoat in de eigen poedercoaterij bij ROMA te Duitsland. Zo is er altijd een mooie combinatie te maken met 20 kleuren voor het aluminium 37mm pantser.