KARO systeem inbouwrolluik

Het ROMA KARO rolluik lijkt op een XP-variant van het RA.2 rolluik.

 

De standaard geleider maat van een Karo rolluik is 56 x 51 mm. In de totaalberekening moet rekening worden gehouden met een afstand van 55 mm tussen de buitenmuur en het kozijn. Vergeet hier niet naar het latei te kijken! De maximale afmetingen van het KARO inbouwrolluik, hebben een kasthoogte van 240 mm en een kastdiepte van 250 mm. Deze ruimte is belangrijk voor het eventueel plaatsen van een vliegenhor. Om een vliegenhor te kunnen plaatsen, mag deze niet breder zijn dan 1800 mm en niet hoger dan 2600 mm. In zowel de KARO als RA.2 rolluiken, zijn de issolatiedelen zo gevormd, dat eventueel binnengekomen regenwater makkelijk kan worden afgevoerd.

Topklasse inbouwrolluikensysteem

KARO(.XP-serie) is een compleet ontwikkeld inbouw-rolluikensysteem van topklasse. Binnen dit systeem staat vooral de veelzijdigheid centraal. Door het gebruik van verbindingsprofielen en hoogwaardige stucplaten blijft het KARO-systeem een echte allrounder. Ook hebben onze ingebouwde revisiedeksel, met opening naar onder of achter, en insectenhor vele voordelen. Bovendien kunt u bij KARO ook kiezen uit een aantal aluminium- en kunststoflamellen, die niets te wensen overlaten.

KARO
KARO_210_sichtbar_mit_Alublende,_Verbindungsprofil_(Master,_RGB)_01[1]

Voordelen KARO systeem

Het KARO systeem wordt geheel met het venster en al geleverd en gemonteerd. Dat betekent voor u: 

  • Veel tijdsbesparing, omdat een ambachtsman normaliter het rooster en rolluik op verschillende tijdstippen monteert.
  • Eenvoudige, moderne beraming ook zonder plafond bij etagehoge vensterelementen.
  • Een hoogontwikkeld systeem dat op ieder venster past, en zich ook qua kleur aan het venster laat aanpassen. 

Verdere voordelen:  

  • Binnen en buiten gestuckt.
  • Uitstekende geluidsdemping (Dnew tot 58 dB)
  • Standaard isolatiewaarde U=0,6W/m²K


De KARO is verkrijgbaar met ingebouwde insectenhor. Het rooster wordt hierbij in de tweede voering achter het rolluik gevoerd. De cassette voor deze hor bevindt zich beschermd aan de binnenzijde van de kast. KARO biedt u de modernste insectenhor met comfortabele koordbediening. Een latere uitrusting is ook mogelijk.