Raamzonwering

rolluiken.png

Er zijn genoeg verschillende producten om uit te kiezen indien u zonwering voor uw ramen zoekt. Met de informatie op deze website, hopen wij u zo goed mogelijk te informeren zodat u makkelijk een keuze kunt maken die bij u past. Indien u nog vragen heeft na het lezen van alle informatie, helpen onze dealers u graag verder. Vind uw dichtstbijzijnde verkooppunt om met de specialist bij u in de buurt contact op te nemen.

Screens: een ideale zonwering voor buiten

Screen zonwering is een zeer effectieve manier om de zon buiten te houden. Een screen is verticaal hangend scherm dat het volledige raam afdekt, ongeacht de grootte van uw raam. Warme zonnestralen en hinderlijke zonschittering vinden hun weg niet door de doeken van een screen en worden dus grotendeels tegengehouden. Over het algemeen, zijn er twee uitvoeringen te verkijgen: een standaard screen en de Zipscreen. Bekijk snel al onze mogelijkheden voor screen zonwering.

Met de opwarming van de aarde worden de zomer ieder jaar steeds weer wat heter. Ieder jaar groeit daardoor ook de vraag naar de verkoeling van een woning. Met behulp van buitenzonwering kunt u gemakkelijk de temperatuur binnenshuis reguleren. Screens kunnen aan de buitenkant van de ramen geplaatsen worden en bieden zo verkoeling binnenshuis.

Rolluiken

Een andere bekende vorm van zonwering is de rolluik. In deze categorie is er keuze uit voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Het voorzetrolluik is misschien wel de meest bekende variant. Deze variant wordt ook wel opbouwrolluik genoemd omdat deze gemonteerd is met behulp van een kast aan de buitenmuur. Een inbouwrolluik wordt daarentegen weggewerkt in de gevel boven het betreffende raam of de deur. In het geval dat de rolluik helemaal 'ingeklapt' is, ziet u deze dus niet. Naast de functie van het zonweren, worden rolluiken ook gebruikt ter beveiliging en als isolatie tegen de kou.

Elektrische zonwering

Bij veel verschillende vormen van zonwering, heeft u de keuze uit een handmatige toepassing of een elektrische uitvoering. Elektrische zonwering kunt u bedienen met bijvoorbeeld een afstandsbediening of schakelaar. Daarnaast is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om uw zonwering via een mobiele app te bedienen. Zo kunt u gemakkelijk vanuit de bank uw buitenzonwering bedienen, en hoeft u hier niet eens meer voor op te staan.