Bovenliggende serre zonwering

WGM1030

Bovenliggende serre zonwering

Er is maar weinig zonneschijn nodig om de temperatuur flink te laten oplopen in uw veranda of serre. Serrezonwering biedt de lossing om dan alsnog volop te kunnen genieten van uw serre. De warmte zal worden buiten gehouden door het doek en het zonlicht dat nog door het doekt schijnt zorgt voor aangenaam zicht om heerlijk in te kunnen leven. Dit systeem kan ook boven een pergola gemonteerd worden om te gebruiken als overkapping op het terras.

Systeem

Voor een bovenliggende serre zonwering hebben we een serre dak met de dragende liggers beneden het glasoppervlak. Nagenoeg is het dak vlak aan de bovenkant. Dit is een ideale situatie voor deze manier van serre zonwering. Op deze manier staat het systeem op pootjes boven het glas. De pootjes zijn er omdat het doek altijd iets door hangt en we willen voorkomen dat het doek vies wordt. 

Blootstelling aan weersinvloeden zoals voornamelijk wind, moet het op een dergelijke draagconstructie gemonteerd worden. De voorkeur gaat uit naar een sturing op zon-wind en als het kan ook op regen.