Garagedeuren

Gecco1

Indien u op zoek bent naar een garagedeur, zijn er een aantal belangrijke zaken om door te nemen voordat u er een aaschaft.

Een van deze belangrijke punten om bij stil te staan is of een garagedeur verwarmd is. In dit geval is een sectionaaldeur de beste keuze gezien deze een uitstekend isolerende werking heeft. De buitenzijde van sectionaaldeuren bestaat uit panelen.

 

De panelen aan de binnenkant van sectionaal garage- en roldeuren van Roma, zien er netjes uit zen zijn ook kindvriendelijk in tegenstelling tot veel andere merken. De sectionaal garage- en roldeuren van Roma zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien zeer veilig doordat ze volgens de Europese richtlijnen worden geleverd.

 

Een automatische Roma garagedeur van aluminium is de ideale keuze wanneer u iets bijzonders zoekt.  In tegenstelling tot de panelen van een gewone sectionaaldeur, is het fijne lijnenspel van de Roma garagedeur zeer verfrissend. Minimale behoefte aan ruimte en de nette gekapselde techniek geven de garage zowel van binnen als buiten een prachtige uitstraling. Garagedeuren van Roma worden individueel op maat vervaardigd en passen hierdoor perfect in uw garage. Er zijn twee vormen met betrekking tot de deurpantser-uitvoering bij Roma;

Laagplafonddeuren

ROMA heeft de garagedeur met de kleinste inbouwhoogte en zijdelings maar 60 mm met een zeer nette afwerking. Daarnaat is deze in 7 standaard kleuren verkrijgbaar. Verder kunt u met de kleuren voor de lamel, de omkasting en geleidingen, kiezen uit een Ral glanzend, mat en structuur uitvoering.


De 7 standaard kleuren zijn: DB703, Ral 7016, Ral 9006, Ral 9007, Ral 9016, ROMA Grau en ROMA Sarotti. Deze 7 kleuren hebben we in alle uitvoeringen van het merk Tiger en IGP. De ROMA garagedeuren kunnen natuurlijk ook in alle Ralkleuren in mat en structuur worden uitgevoerd tegen een meerprijs.


Met een renoliet folie kunnen de lamellen van een andere kleur voorzien worden. Deze folie kan alleen op de PU 77 lamel op de bolle zijde gekleefd worden. Verder is het om uw garagedeur te laten poeder coaten in alle Ralkleuren. Dit doen wij echter alleen op aanvraag.

De benodigde inbouwhoogte van 53 mm tot een maximale dagmaatbreedte van 3250 mm en maximale dagmaathoogte van 2500 mm is nog steeds een bijzondere prestatie van ROMA met de Gecco garagedeur. Dat deze deur een probleem oplosser is begrijpen wij.

 

Als we het over roldeuren hebben, staat de ROMA Rollento garageroldeur eenzam aan de top. Stekkerklaar en door de stormankers aan de PU 55 en 77 lamel is deze deur wel 3 keer zo stabiel als een collega roldeur met het zelfde lamelformaat. De deur wordt ook stekkerklaar geleverd en is dus in no-time gemonteerd.


Roma garagedeuren worden volgens de Europese regelgeving en wetten uit gevoerd. Veel leveranciers en detaillisten hebben hier geen idee van. Er zijn nog steeds fabrikanten, die hier niet aan voldoen. Ons motto is dan ook: “Doe het goed, doe het met ROMA”.