Project buitenjaloezieën

project-buitenjaloezie.jpeg

Kostengunstig en bij grote aantallen kunnen wij de Alustore leveren. Ons montageteam kan dit ook snel uitvoeren en monteren. De kwaliteit staat in gebruik gelijk aan de Raffstore en Modulo. Dit komt door de indentieke geleiding en uitvoering van de lamel. Vlakken lamellen willen wij echter alleen toepassen, waar het echt niet anders kan.

Vlakke lamellen

Bij vlakke lamellen gaat het om een minimale pakkethoogte. Dat moeten we het diepgetrokken textbandgat achter wegen laten. Hierdoor stapelt de lamel compacter, maar is de levensduur van de textband beperkter. Ook heeft de touwladder door de scherpe randen van de vlakke lamel vaak binnen de verwachte levensduur het vaak zwaar.

Als de vlakke lamel vaak met veel wind wordt gebruikt, kan deze scherpe lamelranden krijgen en is vervanging van het hele pakket noodzakkelijk, daar vernieuwing van de ladderbanden niet meer mogelijk is. Het nieuwe ladderband wordt bij het assembleren met de bestaande oude lamellen direct weer door gesneden. Goedkoop in aanschaf en later extra kosten! Zo gaat het vaak met kwaliteit.

Meer weten over

inbouw buitenjaloezieën