Schanz - speciale vormen rolluiken

De behoefte voor zonwering op serredaken, glaspartijen met schuine vormen, hellende vlakken en lichtstraten. Ook getoogde ramen zijn vaak een probleem om van deugdelijke zonwering te voorzien. De geslotenlamel maakt donker en verschaft privacy.

 

De geperforreerde lamel is een perfecte zonwering en heeft de eigenschappen van een screen. Je kunt dus altijd kijken van donker naar licht.

 

Zonwering.nl in samenwerking met de firma Schanz Rollladen Systemen hebben een oplossing voor elke situatie.

Levertijd 6 weken na definitieve inmeting. Deze rolluiken kunnen horizontaal en verticaal lopen. Verticaal en horizontaal van onder naar boven en van boven naar onder. De bewegingsrichting is afhankelijk van de vorm.

Bouwkwaliteit speciale rolluiken

Het enkelwandige pantser wordt door een koordsysteem, gekoppeld aan de motor, uit bewogen en weer door de motor op gerold. Door geen perforratie van de lamel toe te passen maken we donker. De geleiders zijn altijd voorzien van een degelijk borstel systeem.

 

Ook de extra profielen voor een perfecte afsluiting zijn van borstels voorzien. Door de lamel te perforreren en het pantser volledig of gedeeltelijk met deze lamellen uit te voeren, krijg je een zonwering. Deze zonwering is prima doorzichtig bij volledig uitvoeren met deze geperforreerde lamel.

 

Bij elke derde lamel, ontstaat er een prachtig lichtspel. Lichtstraten zijn in 99 van de 100 gevallen een maatwerkproduct. Soms buiten gemonteerd (daar hoort zonwering ook geplaatst te worden). Soms echter wordt het ook binnen gemonteerd en dan werkt het meer als lichtregulering.

Schanz
Schanz2
Schanz4
Schanz3

De oplossing voor afwijkende ramen

Er zijn gigantische projecten voorzien van speciale systemen om de temperatuur beheersbaar te maken en de lichtinval zo te beïnvloeden dat de ruimte werkbaar wordt of een verblijf aangenaam. Daar deze systemen ontwikkeld moeten worden zijn ze kostbaar en hebben een langere levertijd.

 

Er wordt altijd gestart met een prototype en wanneer dit naar behoren werkt dan wordt de serieproductie gestart.

 

Zonwering.nl heeft nu een oplossing voor elke lichtstraat serredak of afwijkende raamvorm. Deze oplossingen zijn een lust voor het oog.

 

Rolluiken en Zonwering voor schuine ramen, pyramideglascontructies, lichtstraten, serredaken en getoogde ramen.

  • Stabieler tegen wind.
  • Minder behoefte aan onderhoud en perfect schoon te maken.
  • Veel langere levensduur, daar screendoek maar 10 tot 15 jaar levensduur heeft afhankelijk van de gebruiksintensiteit.
  • Kan in meer vormen worden gemaakt, zelfs voor daken.
  • Kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bewegen.

 

Dit product wordt exclusief door Roma Benelux geleverd in de Benelux. Een Zonwering.nl dealer bij u in de buurt maakt graag, aan de hand van een foto en maten, een vrijblijvende offerte voor u.