RA2 systeem inbouwrolluik

Ons eenvoudigste inbouwrolluik is de RA.2. Dit rolluik is met haar dubbelwandige kunssstof kast makkelijk te monteren in kleine ruimtes. Door de extra isolatie inlays, mist deze kleine kast niets van de voordelen!

De standaard geleider heeft de afmetingen: 56 x 35 mm. De maximale afstand tussen de buitenmuur en kozijn mag 39 mm zijn. Vergeet hier niet naar de latei te kijken!

 

De uiterste afmetingen hebben een kastdiepte van 240 mm een een kasthoogte van 210 mm. Dit type inbouwrolluik kan alleen via de voorzijde worden opgerold, wat betekent dat de binnenkant aan zichtzijde is. Vaak willen we dit soort kunststof rolluikkasten weg stucken of verstoppen achter een houten betimmering. Zo kan de kast netjes worden weggewerkt.

Basis rolluik inbouwsysteem

Ons nieuwe ROMA basis-inbouwsysteem RA.2 heeft alle kenmerken van een modern rolluik! De constructie is speciaal ontwikkelt voor het makkelijk inzetten in vensterbereik. Bovendien, zijn de kasten en geleiders in alle kleuren van de ROMA ColorCollection leverbaar. Deze collectie bestaat uit 180 RAL-, NCS- en speciaalkleuren. Daarbij kunnen wij uw gevelpassende kleurwensen realiseren. Afsluitend is het ook mogelijk om het zichtbare gebied van uw rolluiksysteem te voorzien van vensterhoutfolie. Daarmee hangt uw rolluiksysteem uniform bij u in de gevel.

RA2
PURO

De voordelen van het RA.2 systeem

RA.2 wordt geheel met venster geleverd en gemonteerd. Dit betekent voor u: 

  • Veel tijdsbesparing, omdat een ambachtsman normaliter het rooster en rolluik op verschillende tijdstippen monteert.
  • Eenvoudige, moderne beraming ook zonder plafond bij etagehoge vensterelementen.
  • Een hoogontwikkeld systeem dat op ieder venster past, en zich ook qua kleur aan het venster laat aanpassen. 

   
 Verdere voordelen:  

  •  Aan de buitenkant gestuct.
  •  Uitstekende geluidsdemping (Dnew tot 58 dB)
  •  Standaard isolatiewaarde U=0,7W/m²K

Afwerking & Design

In onze aluminium uitvoering (buitenkant van de kast, de geleiders en de onderlijst) zijn er ontelbare kleurvarianten mogelijk. Want, zeg nou eerlijk; wie wordt er niet gefascineerd door een regenboog, een kleurige vlinder of een bonte weide. Kleuren zijn signalen, presentatie, oriëntatie en communicatie. Er zijn dan ook ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om kleur. Hoe kan men zich hier in onderscheiden? Wij maken het u een stuk makkelijker: in de ROMA ColorCollection hebben wij 350 prachtige kleuren voor u samengesteld. Alle kleuren zijn compatibel op de gevel, lichtecht en weersstabiel.

Heeft u een speciale wens of kleur in gedachten? Dat kan! De kleurtinten van RAL en NCS kunnen die wensen realiseren. Met meer dan duizend kleurtinten is er voor ieder wat wils. Veel plezier bij het uitzoeken van uw kleur!