zipScreen

roma-textilscreens-referenzobjekte-objekt336-titel_(13673)

Een screen voorkomt temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering binnenshuis. Het vlakhangende scherm houdt warmte en zon tegen waardoor u binnen een heerlijk wooncomfort creëert. Altijd een aangename temperatuur en afhankelijk van het doek behoudt u doorzicht terwijl u de zon weert. 

Hoewel het transparante doek de inkijk overdag belemmert, kunt u zelf nog van uw uitzicht genieten. De gekozen kleur en doek hebben hier zeker effect op maar u hoeft niet bang te zijn voor een 'opgesloten' gevoel gezien u altijd doorzicht blijft houden met een screen. 's Avonds wanneer het buiten donkerder is dan binnen, is er van buitenaf wel evenveel zicht op binnen als andersom. Dit is echter bij een standaarddoek, een verduisteringsdoek voorkomt dit namelijk wel. Met een verduisteringsdoek heeft u ook indien het binnen lichter is dan buiten, minder inkijk naar binnen. Echter neemt het niet al het licht weg, dit is alleen bij een black out doek.

zipSCREEN door wind en regen

Doordat het doek van de zipSCREEN in de geleiding wordt geborgd door middel van een rits, is dit een windvast scherm. Vandaar dat dit model ook wel een windvastscreen, fixscreen of ritsscreen wordt genoemd. Daarnaast heeft de zipSCREEN ook de voordelen van een normaal screen. En wist u dat het Roma zipSCREEN.2 zelfs het enige screen is waarbij de onderlijst bijna compleet in de kast verdwijnt? Ideaal! 

Een zipSCREEN is ideaal als buitenzonwering. Door het gewicht in de onderlijst is het screen windvast ongeacht in welke stand deze staat. Dus of hij nou helemaal gesloten of deels open staat, het kan een hele hoop wind hebben. Omdat het screen zo goed tegen wind kan, is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld een gevel die naar het westen gericht is en veel wind vangt of (hoge) flatgebouwen.
 

De voordelen van het zipScreen

Het zipSCREEN.2 van Roma is een zeer geavanceerd screen, doordat de onderlijst bijna volledig verdwijnt in de kast. Dit screen heeft veel voordelen, daarom hebben we er een paar opgesomd:

  • Het glasvezeldoek is volledig opgesloten als een soort ritssluiting, hierdoor is het screen windvast
  • Zon weren terwijl je doorzicht behoudt
  • Inkijk vanaf buiten beperkt dus meer grip op je privacy
  • het zipSCREEN kan tot maar liefst 6 meter breed gemaakt worden!
  • Een onderlijst in zipSCREEN.2 steekt maar 12 mm uit de kast

Roma zipScreen.2

Het zipSCREEN.2 van Roma is met geen enkele speler op de markt te vergelijken door het prachtige ontwerp. Het is een zonwering met veel meer voordelen dan alleen het weren van de zon. Indien deze voor het raam is gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling, daarnaast beperkt het overdag de inkijk van buitenaf terwijl het genoeg daglicht binnenlaat.
 

Mogelijkheden zipScreen

Er is enorm veel mogelijk met de zipSCREENS van roma. Hiernaast kunt u de mogelijkheden van onderlijsting, geleiders, kastvormen en de maten ervan doornemen. Heeft u nog vragen en wilt u dit graag met een expert bespreken? Kijk dan welk verkooppunt bij u in de buurt zit en maak daar een afspraak om al uw vragen te laten beantwoorden!

 

Meer weten over

zipScreen.2