Serrezonwering

WOAA011107_WZ_72

In onze moderne maatschappij zijn flexibiliteit en aanpassingen bij steeds veranderende situaties echte "hot items". Of het nu gaat om het vlakke scherm, het gebogen scherm, het gebogen meerdelige scherm of het meerdelige scherm. 

Voor een groot aantal situaties is onze serre zonwering de juist oplossing. Verkoeling op uw open serre op zomerse dagen. Ook voor afgesloten serries bieden wij de juiste zonwering op maat, zodat u het hele jaar kunt genieten van uw veranda of in de serre!

Binnen- en buitenoplossingen voor uw serre zonwering

Voor zowel kleine als grote serres is serre zonwering geschikt. Dit door de beschikbare afmetingen. De bescheiden afmetingen zorgen voor een fraai design. Modern en elegante door de slechts 5,5 mm uitstekende zijkappen. Optisch lijkt deze serre zonwering uit slecht één  stuk te bestaan. Door de speciale loopwagen is de serre zonwering eenvoudig te monteren en uiterst wind-stabiel. Een perfecte combinatie met diverse serre overkappingen. Dit type zonwering volmaakt iedere terrasoverkapping. Ook een veranda zonwering is bij ons mogelijk.

Oplossingen voor binnenzijde

Wilt u gaan voor een duurzame vorm van zonwering. Dan is plaatsing aan de binnenzijde iets voor uw dak. Dit omdat hier de zonwering niet nat wordt en ook niet te maken heeft met de wind. Eveneens zorgt plaatsing aan de binnenzijde van het dak voor een strakke look.

Oplossingen voor buitenzijde

Wanneer de zonwering aan de buitenkant van uw serre dak wordt geplaatst, dan noemt men dit bovenliggende zonwering. Is het dak mooi vlak of heeft u een glazen dak? Dan wordt de zonwering aan de buitenzijde, over uw dak heen geplaatst. Het doek wordt een aantal centimeter boven het dak geplaats, dit om te voorkomen dat het doek vies wordt.

Kosten van serre zonwering

U vraagt zich vast af wat het plaatsen van serre zonwering kost. Dit verschilt echter per oplossing en afmetingen, vandaar dat wij niet werken met een standaard prijslijst. Wilt u een goed beeld van de uiteindelijke kosten kunt u het beste terecht bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Of vraag direct een prijsindicatie op. Buiten perfecte plaatsing geven onze specialisten u ook graag gericht advies gebaseerd op uw wensen!