Het knikarmscherm cassette-systeem

Een volledig gesloten cassettesysteem bij een knikarmscherm ziet er natuurlijk prachtig uit. Dat wil niet zeggen, dat dan het knikarmsysteem ook beter of stabieler is dan van een open of semi cassette. Ook bij cassettesystemen spreken we weer van 2 en 3-buis systemen. Vaak zijn het 3-buis systemen. Bij een cassette uitvoering van een knikarmscherm is heel vaak een doekgoot aanwezig. Dit is een betere oplossing dan een glijlager. Je hebt dan ondersteuning van de bovenbuis over de volledige breedte. 

2-buis van een 3-buis

Hoe herken je een 2-buis van een 3-buis cassette knikarmscherm? Bij een 2-buis wordt het scherm aan de uiterste buitenkanten bevestigd aan de muur. Bij een 3-buis cassette knikarmscherm wordt de bevestiging eigenlijk altijd ter plaatse van de knik arm gedaan. De knik arm staat afhankelijk van de totale breedte van het knikarmscherm op een kleine 50 cm afstand van de buitenzijde. 

 

Bij een cassette knikarmscherm sluit de voorlijst tegen een aanslag en kan de motor op kracht afslaan. Hierdoor is het oprekken van het doek nooit een probleem en sluit de cassette van het knikarmscherm altijd perfect. Dit is een heel groot voordeel van een cassette of semi cassette knik arm systeem.

 

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Informatie

Een goede zonwering hoeft niet duur te zijn. Het kleine compacte startersmodel, de getoonde terraszonwering, heeft alle kwaliteitseigenschappen van een typisch knikarmscherm. En dat allemaal tegen een gunstige prijs. Daarbij komen dan nog het moderne design en het grote assortiment aan doeken. Dit trendy zonnescherm werpt een "lange" schaduw. Het getoonde zonnescherm met zijn harmonieus en modern design geeft een trendy accent aan zowel het huis als de tuin.

Om de zonwering optimaal bij uw huis te laten passen. Dit type scherm heeft een uiterst praktisch en doordacht systeem. Met dit systeem kan elke individuele wens, afhankelijk van de situatie ter plaatse, vervuld worden. Dit knikarmscherm kan tot 18 meter uit één stuk met ook het doek uit één stuk. Het is qua vormgeving niet het fraaiste, maar kwalitatief wel het beste scherm. Een uitval van vier meter is mogelijk.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Bekijk onze merken