RollSCREEN.2

RollSCREEN.2 is een uitvoering van ROMA voor een screen waarvan de stof niet wordt gefixeerd in de geleiders d.m.v. een rits. Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprol-as, screendoek en een onderlijst.

 

Het screendoek is vaak verzwaard door middel van aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. De cassette/kast, geleiders en onderlijst zijn in veel gevallen vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium. Hoe zwaarder de onderlijst en hoe stabieler de oprol-as des te "strakker" het doek zal staan en hierdoor meer wind kunnen verdragen.

 

Screens zijn over het algemeen in 2 uitvoeringen leverbaar: het standaard screen, bij ROMA rollSCREEN.2 genoemd, of zipSCREEN.2 (windvast) uitvoering.

Waarom zijn de rollSCREENS van ROMA de beste koop?

  • Top kwaliteit, standaard in 209 Ralkleuren
  • standaard draadloze besturing met Somfy io incl. wandzender
  • standaard keuze uit ronde of vierkante cassetten
  • extra zware onderlijst

Eenvoudig en functioneel

Eenvoudig en functioneel: het nieuwe rollSCREEN van ROMA heeft als voordelen een eenvoudige montage en een speciaal dempingprofiel in de geleider wat zorgt voor een geluidarme werking. Bij elk standaard screen is het rammelen van de onderlijst een groot probleem. ROMA heeft dit opgelost door de beproefde techniek van de buitenjaloezieën toe te passen bij dit nieuwe rollSCREEN.

Doordat deze profielen eenvoudig los te klikken zijn, is onderhoud aan het doek, (bijv. het verwijderen van insecten) heel eenvoudig te realiseren. Deze klikprofielen zijn ook een handige hulp bij de montage. Achter deze profielen zijn de bevestigingsschroeven verborgen.