Partners

Serge Ferrari

Het verhaal van Serge Ferrari

Het Soltis-gamma van Serge Ferrari is een referentie op het gebied van zonwering, zowel voor professionals als voor particulieren.

Ontdek voor thermische prestaties, energiebezuiniging of gebruikerscomfort (visuele en akoestische prestaties) onze doeken voor binnen of buiten zonwering.

 

 

Doeken voor buitenzonwering

Het gamma weefsels van Soltis biedt technische en esthetische oplossingen voor de vervaardiging van screens, zonneschermen of pergola's voor de commerciële sector en de woningbouw.

Doeken voor binnenzonwering

Voldoen aan de nieuwe eisen op het gebied van comfort en energieprestaties in gebouwen. Thermische prestaties en energiebesparing, lichtmanagement en comfort op de werkplek zijn momenteel belangrijke uitdagingen voor commerciële gebouwen. Binnenzonwering speelt een essentiële rol bij het garanderen van optimaal visueel comfort. Ze gaan verblinding tegen en beschermen de privacy van de gebruikers, terwijl bewoners toch zicht houden op de buitenomgeving.

Doeken voor terraszonwering

De aanleg van terrassen is tegenwoordig een middel om extra leefruimte te creëren als uitbreiding van de woning. Een bron van gezelligheid, ontspanning, rust of telewerken. Zonwerende oplossingen rusten terrassen elegant uit, zodat ze langer kunnen worden gebruikt, zonder te lijden onder de hitte midden in de zomer of onder regen en wind als het weer minder mild is.