Partners

Schlappi markiezen

Het verhaal van Schlappi markiezen

Schlappi markiezen. De combinatie van ambachtelijke kwaliteit en innovatie.

Schlappi is al sinds 1986 de top in markiezen. Wij willen altijd het allerbeste leveren. Deze passie ziet u terug in onze markiezen. Schlappi markiezen zijn met oog voor detail mooi afgewerkt en door de uitmuntende kwaliteit blijven ze ook mooi. Elke dag zetten we onze kwaliteit, ambacht en service in om u de Adel onder de zonwering te bieden.


Kwaliteit tot in het kleinste detail
Alleen het beste is goed genoeg voor een Schlappi markies. Dat ziet u terug in elk onderdeel. Het gebruikte hout en aluminium voldoen aan de hoogste standaarden. Alles maken we op maat en brengen we in de door u gewenste kleur. Zo maken we een markies die een sieraad is aan uw gevel en dat bovendien lange tijd goed blijft.

Elke markies ambachtelijk gemaakt
Markiezen bouwen is werk voor vakmensen. En die werken bij Schlappi. Elk markies maken wij in eigen beheer in onze fabriek in Tilburg. Het frame en de omkasting maken we op maat en de frames bekleden we zoals fauteuils gestoffeerd worden. Alleen zo ontstaat de topkwaliteit waar Schlappi voor staat.

Innovatief in markiezen
Diverse innovaties in markiezen staan op naam van Schlappi. Onze laatste ontwikkeling is de markies met geïntegreerde LED-verlichting. Het licht is volledig dimbaar zodat het terras prettig en duurzaam verlicht kan worden.

Service waar u op kunt rekenen
Schlappi markiezen worden uitsluitend verkocht via erkende zonweringsbedrijven. Alleen zij hebben de kennis en ervaring om een goed advies te geven en de Schlappi markies vakkundig te monteren.

Schlappi markiezen. De overtreffende trap in kwaliteit

Kwaliteit staat bij Schlappi Markiezen hoog in het vaandel. We doen daar geen enkele concessie in. Sommige kwaliteitsverschillen tussen een Schlappi Markies en een andere markies zie je met het blote oog. Andere kwaliteiten zijn misschien minder zichtbaar, maar zeker aanwezig. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Schlappi Markies er niet alleen beter uitziet, maar vooral langer meegaat. Wij zetten ze voor u op een rij.

Schlappi markiezen. Compleet assortiment

Bij Schlappi vindt u maar liefst 29 soorten markiezen van de hoogste kwaliteit. De markiezen in ons assortiment zijn uit te voeren in hout en\of aluminium.

- Markiezen
Een markies is van oudsher een fraaie versiering van uw gevel of terras. Bij oude panden geven markiezen een extra nostalgisch gevoel, terwijl ze bij moderne gebouwen zorgen voor een exclusieve uitstraling. Bovendien zijn ze ideaal als zonwering: er valt geen hinderlijk licht binnen vanaf de zijkanten. In ons assortiment vindt u voor elk type raam een passende markies.

- Horeca-/uitzetmarkies
Eén van de specialiteiten van Schlappi, is de horeca- / uitzetmarkies. Horecamarkiezen zijn met een extra grote uitval uit te voeren, zodat ze uw hele terras overspannen. Voorzie de markies van uw bedrijfsnaam, dan valt uw terras bovendien extra op bij passanten. Verlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Met dimbare ledspots geïntegreerd in het markiesprofiel.

- Boutiquemarkies
Een boutiquemarkies geeft uw winkelpand of restaurant een chique uitstraling en zorgt ervoor dat passanten u al van afstand herkennen. U valt op in het straatbeeld met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Een boutiquemarkies is statisch en gemaakt van extra stevige materialen. Wind, regen of sneeuw: onze boutiquemarkiezen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

- Baldakijn
Uw entree vormt een belangrijke eerste indruk voor bezoekers. Met een baldakijn creëert u een sfeervolle entree. Omdat de baldakijn zeer lang is, beschermt hij bezoekers bovendien tegen wind en regen voordat ze bij u naar binnen gaan. Dat betekent een extra warm welkom.

Wilt u nog meer weten van Schlappi, ga dan naar de website: http://www.schlappi.nl

Wilt u nog meer bekijken van Schlappi, bekijk dan hier de brochure: Brochure 2022