Partners

Dickson

Het verhaal van Dickson

De firma Dickson levert doeken voor zonneschermen en screens. De productnamen zijn Orchestra XL en Sunworker voor zipSCREEN en alle Acryl doeken voor knikarmschermen, uitvalschermen, serrezonwering, parasols, spandoeken, markiezen, kussens en gordijnen.

Dickson weeft stoffen op hoog niveau. prachtige designs en de beste kwaliteiten. Verder is de firma Dickson heel er enovatief. Ze zijn constant op zoek naar nieuwe stoffen, die in toekomstige producten kunnen worden gebruikt. Dickson is een bedrijf, wat voor de vraag uit gaat. Ze zijn er altijd klaar voor. Daarom adviseren wij van www.zonwering.nl een Dickson doek op elke zonwering.

Dickson brengt regelmatig een nieuwe collectie en loopt voorop met nieuwe trends. Hun nieuwe collectie bevat 212 variaties, waaronder hondert compleet nieuwe effen stoffen. Productnamen van Dickson zijn Symphonystoffen, Opera-jacquards en Orchestra.

Weven gaat met ketting en inslagdraden maar Dickson verheft het tot een magisch spel.

De unieke stijl van deze zonweringcollectie en de perfecte vertegenwoordiging in de markt, heeft als resultaat, dat Dickson bij elke zonwerings expert in de showroom vertegenwoordigd is.

Lees meer over Dickson solar protection op: https://alsu.dickson-constant.com/

Naast zonweringsdoeken vervaardigd Dickson ook kussens, gordijnen en zeildoeken voor zeilschepen.