Silento.2

De silento.2 laagplafond lamellendeur kan met trekmotor, Solar of accu motor en manueel worden uitgevoerd.

 

De maximale afmeting is een dagmaat van 5000 x 2250 mm of 3750 x 3000 mm. Advies is om de Silento.2 nooit breder te verkopen, dan 3500 mm. Breder dan 3500 moet er een TSA (TopSlide-Assist) toe worden gevoegd. Dit is een draagarm, die aan het plafond wordt gemonteerd en het doorbuigen van de horizontaal liggend pantser voorkomt.

 

Tot deze 3500 dagmaatbreedte is de inbouwhoogte van deze Silento.2 garage laagplafonddeur 76 tot maximaal 95 mm.

  • Top-Slide Assistant (middenondersteuning) voor deurbreedten groter dan 3,5 m.
  • SILENTO.2 zonder Top-Slide Assistant
  • Met SILENTO.2 krijgt u een geheel nieuw garagedeurgevoel

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Informatie

Een mooiere garagedeur, die ook aan de binnenzijde van de garage een uitstekend gestalte heeft, heeft u wellicht nog niet gezien. Hier klopt werkelijk alles: De elegante optiek van het deurprofiel, de compacte omleiding, de volledig gekapselde techniek en natuurlijk de hoogontwikkelde, intelligente aandrijving SIMA.3. De essentiële onderdelen van de SILENTO.2 bestaan uit aluminium. De geleiders en de omleiding zijn naar wens in alle kleuren van de ColorCollection leverbaar. De gepoedercoate oppervlakken hoeven nooit meer geverfd te worden!

U heeft een brede garage met een geringe plafondhoogte? Geen probleem: in tegenstelling tot de GECCO-laagplafonddeur bevindt zich de motor van de SILENTO.2 in het midden van de garagedeur en maakt zo een grotere breedte mogelijk. Ook deze garagedeur werd met de modernste aandrijf- en besturingstechniek uitgerust. SILENTO.2 voldoet optisch en functioneel aan de eisen van moderne renovatie en biedt een langdurige investeringszekerheid door het gebruik van hoogwaardig aluminium.

Veel dingen bedienen we sinds lang, dagelijks door een druk op de knop of de afstandsbediening: de tv, raamhevels in de auto, de wasmachine, keukenapparatuur en overige huishoudelijke apparaten. Waarom dan ook niet een garagedeur? We zetten onze auto dagelijks in de garage, ter bescherming tegen diefstal en beschadiging. Maar bij weer en wind in- en uitstappen, een zware kanteldeur openen en weer sluiten? Bespaar uzelf deze herhalende inspanning en bestuur uw garagedeur comfortabel op afstand. Alle ROMA-laagplafonddeuren hebben standaard een afstandsbesturing. Roldeuren kunnen tegen meerprijs ook hiermee worden uitgerust. Ze zijn eenvoudig te programmeren en te bedienen. 

een plus in comfort

 

1. Maximale deurgroottes. De maximale breedtematen zijn afhankelijk van de hoogte, en de hoogtematen van de breedte (*)

2. Minimale plaatsingsruimte ook bij bredere deuren.

inbouwhoogte

3. Een effectieve beveiligingstechniek maakt het leven van een inbreker zwaar. 

beveiliging

4. Ter voorkoming van ongevallen stopt de deur wanneer deze op een hindernis loopt. Bovendien bestaat er geen gevaar voor inklemming van kindervingers door de ingekapselde techniek.

obstakelbeveiliging

5.QuattroStar rollenset
De vier exact afgestemde, zachte ommantelde rollen geleiden het deurpantser in een kleine straal om het plafond. Dit constructiedetail vermindert het plaatsbederf bij het plafond tot 9,5 cm. Een leverbare combi-plafondplaat - 76 mm hoog - maakt de inbouw in plafondloze garages met een minimaal verlies aan doorrijhoogte mogelijk. 

silento1

6. SIMA.3 Aandrijving
In de SIMA aandrijfeenheid is direct een plaatvrije garagebinnenverlichting geïntegreerd. Een zachte aanloop en evenzo zacht stoppen van de deur, evenals het blokkeren en de afrolbeveiliging worden door de intelligente elektronica gestuurd. De programmering gebeurt  met weinig, logische toetscombinaties in combinatie met een helder ingedeeld bedieningsveld.

Silento besturing

7.TopSlide-Concept
De volledig nieuwe glijtechniek in garagedeuren. In de bovenste, horizontale geleiders is een glijbed uit een speciaal ontwikkelde kunststof geplaatst waardoor het deurprofiel bij minimale krachtsontwikkeling absoluut stil, veilig en onderhoudsarm glijdt. Het glijoppervlak van de speciale kunststof houdt een leven lang stand.

veer1

8.Het DuoBalance-Systeem
Het aan beide kanten uitgevoerde, volledig gekapselde drukveer-mechanisme trekt of duwt het deurpantser niet. Zelfs als de motor uitvalt en/of gelijktijdige breuk van de veren blijft de deur in de positie van dat moment staan

veer

SYSTEEMKLEUREN

Systeemkleuren

Systeemkleuren voor geleiders, afsluitprofiel en rollenset.

Systeemkleuren

LAMELKLEUREN

Breng kleur in uw leven. Geef vorm aan het totaalbeeld van uw huis door middel van een kleurrijke garagedeur, geheel individueel en volgens uw wensen. U heeft keuze uit een breed scale aan kleuren voor de ROMA-deuren. Toepassing van zichtlamellen (afb. links) brengt daglicht in de garage en kan voor een kleurrijk contrast zorgen. Het oppervlak is weerbestendig, lichtecht en hoeft niet opnieuw geschilderd of nabehandeld te worden. Eenvoudig reinigen is voldoende.

 STANDAARD LAMELKLEUREN ALUMINO 77

Alumino 77 kleurenStandaard Lamel SILENTO

Folieëring ALUMINO 77. Naar wens kunt u het deurprofiel met één van de 52 folies laten coaten en zo uw SILENTO.2 uitrusten in de kleur van de huisdeur en de ramen.

Alumino 77Folie 77 lamel

STANDAARDKLEUREN DESIGNLAMEL, VENTILATIELAMEL EN ZICHTLAMEL.

ventilatielamel standaard kleurenventilatielamel

INDIEN GEWENST KUNNEN WIJ VOOR U BIJNA ELKE KLEUR VOOR KAST EN GELEIDERS REALISEREN (330 KLEUREN)

Ralwaaierzichtlamel

SILENTO SOLAR

De automatische laagplafonddeur die zijn energie via een accu krijgt.

 - Zonder stroomaansluiting!
 - Geschikt voor garagedeurbreedten tot 3 meter.
 - Snelle montage en direct te gebruiken!  

SILENTOsolar

Silento solarpaneel
 - stabiele prestatie van het zonnepaneel 
 - ook bij weinig licht productief 
 - geen prestatievermindering bij hoge temperaturen
 - extreem weerbestendig zonnepaneel

SILENTOaccu

Silento Accu

 - onderhoudsvrije gel-accu-eenheid
 - signaal bij lege accu-eenheid
 - handzame accu-eenheid (maar 5,5 kg)
 - laadtijd bedraagt slechts 8 - 10 uur
 - gebruiksduur tot 60 dagen

 

 

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Bekijk onze merken