Lamellen en kleuren voor roldeuren

Zoals eerder gemeld, worden garagedeurlamellen ook gerolvormd uit een rol aluminium bandmateriaal wat in een natlakstraat al een kleurtje heeft gekregen en voorzien van een PU schuimvulling voor de stevigheid.

 

Er zijn ook geëxtrudeerde lamellen. Die zijn behoorlijkprijzig en daarnaast natuurlijk mega stabiel. Met geëxtrudeerde lamellen 77 mm is een maximale breedte van 5400 x 2200 mm mogelijk. De maximale hoogte gaat van 2600 x 4600 mm.

 

Wij kunnen ook de PU 55 en PU 77 per vierkante meter laten poedercoaten. Dit is behoorlijk wat meerwerk, daar het pantser excl. arrettering wordt gecoat. Bij roldeuren geplaatst als rechtsroller kan de bolle zijde van de lamel overtrokken worden met een Renolite-folie. Hiermee zijn heel veel extra kleuren mogelijk.

 

Er is een keuze mogelijk voor een gladde lamel of met groeven in de bolle zijde. Deze Renolite-folie wordt ook wel eens toegepast om beschadiging van een donkere kleur tegen te gaan. De zichtzijde buiten blijft dan netjes van kleur en is totaal niet krasgevoelig.

 

 

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!