Garage sectionaaldeuren

Over Sectionaaldeuren kunnen we kort zijn; deze zijn de standaard. De Sectionaaldeur sluit perfect af door zijn rubbersysteem in de omlijsting. De panelen bewegen zich tijdens het zakken steeds dichter naar het profiel en eenmaal beneden geeft dit een perfecte tochtdichte afsluiting. Ook aan de bovenzijde kan de sectionaaldeur perfect afsluiten door een correcte montage van het toprubber.

 

De trekmotor bedient het geheel middels een afstandbediening. Sectionaaldeuren met handbediening worden nauwelijks verkocht. Ook hier is de Europese wetgeving heel duidelijk. Als er geen hek voor de oprit staat, MOET elke Sectionaaldeur, kantelpoort, roldeur of laagplafondsysteem worden uitgevoerd met een fotocel voor extra veiligheid.

 

De praktijk leert ons, dat dit nagenoeg NOOIT het geval is. Hier ligt een taak voor alle Sectionaaldeurenvertegenwoordigers om de wet hier in te respecteren. Het is natuurlijk niet netjes wetende, dat 98% van de Sectionaaldeuren in het openlijke bereik worden geplaatst en er toch van uitgaan dat ze allemaal in besloten bereik worden gemonteerd. Een groot voordeel van een sectionaaldeur is dat hij ook met een loopdeur kan worden uitgevoerd.

 

Een goede automatisatie met een codeschakelaar geeft nog meer gemak. Op een loopdeur zit altijd een deurdranger en hier doorheen met de fiets is geen pretje.

 

Als je simpel de code ingeeft en met een rap vaartje de deur openloopt, heb je de hele doorgang tot je beschikking is veel prettiger.

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Bekijk onze merken