Buitenjaloezieën

De buitenjaloezie is de perfecte zonwering. Zodra de wens gehoord wordt met zonwering hinderlijke lichtinval op beeldschermen of TV weg te halen, is de buitenjaloezie de beste oplossing en in veel gevallen de enige oplossing.

 

Een screen heeft problemen met horizontaal invallende lichtstralen. De weving van een standard Sergé doek met een openingsfactor van vijf procent is hier niet geschikt. Een Sergé doek met een procent openingsfactor werkt hier wel, maar dan is het doorzicht zeventig procent minder. Dan kan er beter een ander product gekozen worden dan een screen, daar dat juist haar belangrijkste pluspunt is. Met de buitenjaloezie kan ook privacy verschaft worden.

 

De nieuwe systemen sluiten beter en beter en kunnen vaak ook voor donker maken (verduisteren) gebruikt worden. Wij spreken van donker maken, daar veel mensen deze term onjuist interpreteren. Het verduisteren van een buitenjaloezie, rolluik of screen is niet alle licht weren. Alle licht weren noemen we black out. Dat is een term die verbannen is uit de raamdecoratie en zonwering wereld. Het bestaat namelijk niet. Door zwart graniet van tien centimeter dik komt nog steeds licht doorheen is bewezen dus wat wil je dan met een stofje doen met een PVC laagje erop geseald. Niet over spreken dus.

Video ter inspiratie:

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!