Besturingen

Het besturen van alles om ons heen wordt belangrijker en belangrijker. We kunnen tegenwoordig met onze iWatch al een auto laten rijden. Alles om het ons gemakkelijker te maken.

 

Om langer in onze eigen vertrouwde omgeving te kunnen verblijven moeten we ook steeds meer zaken automatisch laten gaan. Daar 20 jaar terug nog vaak een knikarmscherm met een slingerstang werd uit gevoerd, kunnen we die nu met onze smartphone vanaf onze vakantiebestemming in het buitenland omlaag sturen daar censoren en camera’s ons informeren over de omstandigheden in en om onze woning.

 

De ongewenste bezoeker wordt vast gelegd op camera en het rolluik is gesloten, voordat deze onverlaat onze woning kan bereiken. We worden ook nog per e-mail of SMS van dit voorval geïnformeerd en kunnen de nodige acties ondernemen. Alles voor onze veiligheid en ons gemak. Producten van Somfy zoals Tahoma en Connexoon zijn hier mooie voorbeelden van. Smart Home doet ook aardig mee en wij denken van Zonwering.nl dat het geheel gaat bestuurd worden door Siri (spraaksturing van de Apple iPhone). Een commando per telefoon voert de actie uit die wij wensen..

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de dichtstbijzijnde dealer te vinden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!